dissabte, 6 d’octubre del 2012

Enyors


No feia gaire que estava instal·lada en aquell edifici. Se sentia còmoda, tranquil·la. Tenia la sensació que ja feia molt que hi vivia.

Acostumada al silenci i la pau externa que sempre l’havia envoltat, encara hi havia coses que l’incomodaven, petits detalls als que s’hi hauria d’anar acostumant: el gossos del veïns, que bordaven cada cop que ella obria la porta, les converses al replà de la veïna (era un pel escandalosa pel seu gust...),  la típica que sempre treu el cap quan sent l’ascensor, o el fet de no poder tenir totes les finestres obertes per tal de preservar la seva intimitat davant possibles “mirades indiscretes”… segurament era més imaginari que real, però no estava acostumada a les comunitats. Eren petits inconvenients que compensaven el fet d’estar sola; en el fons, la feien sentir més acompanyada. Però també havia guanyat en qualitat, el fet d’estar tan a prop del poble i no dependre del cotxe la feia sentir un xic més lliure.

El més sorprenent era la pau interior que sentia, se la veia relaxada i en el camí adequat, i això era el que transmetia als del seu voltant. Quedava molta feina per fer, caps per lligar i acabar d’enllestir allò que estava a “mig fer”, però lluny d’amoïnar-la, confiava en el pas del temps… Sempre hi ha algú que intenta posar pals a les rodes i es dedica a llençar obstacles, però mai entrava en aquest joc, el seu cor li deia que tot aniria bé, que mica en mica tot aniria posant-se al seu lloc.

El que encara li costava era quedar-se sola, sola de veritat... tan sols un parell de caps de setmana al mes, però que se li feien eterns... per moltes distraccions que es busqués. No patia en excés, només era que els trobava a faltar... a això també acabaria acostumant-s’hi. O no...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada