dilluns, 11 de juny del 2012

Bona feina!!

De la mateixa manera que poso de manifest la meva disconformitat amb certs aspectes de molts professionals de la pública, també penso que la feina ben feta s'hauria de reconèixer i premiar.

Aquí va un petit reconeixement per un gran professional, amant de la seva feina i que estima amb bogeria allò que fa. Afortunadament, darrerament m'estic trobant amb uns quants d'aquesta mena, als qui estic i estaré infinitament agraïda, però avui li dedico al professor de l'escola de la meva filla que, durant dos anys ha aconseguit consolidar un grup de nens i nenes que li arribaven amb moltes mancances de tot tipus de cursos anteriors. Han treballat molt dur, moltíssim a nivell acadèmic, però encara més a nivell personal, de  respecte, de sentiments i d'educació, aconseguint convertir-los en grans personetes que l'adoren el respecten i l'admiren, que han après a estimar tot allò que els envolta, que els ha fet una mica més adults, més humans, amb molts valors, que bona falta ens fa avui dia...

Aquest any han fet una obra de teatre, de la qual us poso un petit fragment. La intenció era tan sols donar-los un plus de diversió per tal de compensar i agrair tot l'esforç i implicació dels seus alumnes, i representar-la davant els alumnes d'infantil. Però hi ha hagut tanta cohesió i connexió, tant entusiasme, implicació i ganes de passar-ho bé, que ens la van representar davant els pares... ells, satisfets amb la feina feta, van decidir que allò que dibuixava un somriure en les nostres cares, també podia servir per dibuixar somriures en gent que estava molt trista i que necessitava moixaines... que bonic, veritat??

Doncs avui han anat a l'hospital asil del seu poble per apropar la seva bondat i tendresa a tots els avis i ensenyar-los també a somriure, fins i tot quan se sentin tristos... 
Tan de bo tots els nens i nenes d'aquesta generació poguessin tenir al seu costat professionals que fossin capaços de crear aquests cors tan enormes i generosos!!!

Estic molt orgullosa i emocionada pel que heu fet avui tots vosaltres, nois i noies!!! Sou fantàstics!!!

I, milions de gràcies, Pere, per la feina feta. Els nostres fills et recordaran i estimaran sempre. El seu pas per les teves mans els marcarà tota la vida, n'estic absolutament convençuda!!!

http://www.youtube.com/watch?v=IQKNeqU1wj8&list=UUxmQBiexxuTr3T4cdSq6MNQ&index=4&feature=plcp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada