dimecres, 6 de juny del 2012

Indignada...

Hi ha comportaments que em treuen de polleguera!!!  bàsicament, perquè hi ha coses que són de calaix, de sentit comú, per tal de mantenir una correcta relació amb els companys de treball i amb la pròpia consciència. Entenc que no tots som amics dins la feina, inclús n'hi ha que els agrada fer enemics... no demano res extraordinari, però sí un mínim de respecte i educació, per el bon funcionament de tot plegat (...és demanar molt??)

He estat molts anys treballant a l'empresa privada, i mai ningú a faltat al seu lloc de treball sense ni tan sols fer una trucada per avisar... I més, tenint en compte que algú altre ha d'assumir les teves funcions si no hi ets...  A ningú se li passa pel cap fer alguna cosa així!!! Per què aquestes diferències amb la pública?? Aquí, algú no ve, i no avisa, i no passa res!!! com pot ser?? hi ha milions de persones a l'atur que podrien optar a sobreviure més dignament si no fos per personatges que només "ocupen" la seva cadira, sense que ningú es qüestioni si fan bé la seva tasca o no... si això passa a aquests nivells, no vull ni imaginar el que passa en altres esferes!!!

I a mi no em fa res, m'és igual treballar que fer feina, però no puc estar a dos llocs alhora, amb un 15% menys de sou i fent les mateixes o més hores perquè si no, la feina no surt!!  On són les bones maneres i els valors?? Ja està bé... sempre paguem justos per pecadors i en començo a estar una mica fins els nassos!! Ja sé que em direu que "és el que hi ha..." i que sóc afortunada per estar en la situació que estic, però es que n'hi ha que es guanyen la fama a pols i que els cau el sou a les mans per la gràcia de no sé qui... I començo a tenir seriosos dubtes si sóc afortunada o desaprofitada o la ****  Ramoneta... a més de mal pagada!!

Mentre estiguem envoltats d'impresentables i incompetents que s'aprofitin de la situació, només ens queda "el derecho a pataleo"!!!.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada